then we take berlin

Leonard Cohen i Globen i Söndags. Lite bättre ljud här om man har Spotify, och har man inte det så lämnar man en kommentar här under så skickar jag en inbjudan. Vill man inte ha en inbjudan så kan man höra låten här också.

Posted tisdag, augusti 10th, 2010 under berlin, sthlm.

8 comments

  1. Hallo :) Skulle bli sååå glad om du kunde skicka en invite till mig :)

  2. Hejsan, jag googlade runt lite som jag brukar göra varje vecka för att försöka hitta en spotify invite, hittade då denna sidan och skulle uppskatta en invite något enormt! Jag har nog letat efter en spotify invite i snart ett år.

    Om du nu inte har tillräckligt med invites så tackar jag endå och letar vidare. Ha det bra! :)

  3. Sandra och Simon: nu har jag skickat inbjudan till er :)

  4. Tack så extremt mycket! :)

  5. Hej, letat runt ganska länge nu efter en invite, tror du att du skulle kunna spara en till mig :)?

  6. Eva: nu har jag skickat en!

  7. Var du på L. Cohen?????? Det var inte vi. Hörde att han höll stilen

  8. Barbro: Det var jag, blev inbjuden i sista stund av Anders. Det var riktigt bra, han höll verkligen stilen :) Vilket är mer än vad man kan säga om mitt videoklipp.