Portugal

jag tar en veckas distansjobb från barcelona och hänger i monte gordo i portugal istället. lite längre söderut, så lite varmare i havet, typ 25, skönt. det blir strand, häng, mat och en del träning. idag var bland annat ute och sprang med malin ewerlöf. hon sa att hon sprang långsamt, men jag sprang fortare än jag någonsin gjort i hela mitt liv, så vi var inte helt syncade. men annars är allt mycket bra här nere. insikten är som vanligt att man borde hänga söderut oftare.

Posted söndag, oktober 16th, 2011 under resa.

6 comments

 1. Men – du är ju längre än Malin Ewerlöf (så ser det ut på bilden i alla fall) – hur kan det då komma sig att hon kan springa fortare? Gäller inte fysikens lagar i Portugal?

  Bra träning för NY maraton var det väl?

 2. Ja, jag tror att jag kanske är längre, lite oklart, om det är så så kan ju inte fysikens lagar stämma. Dom är nog inte så bra på fysik i Portugal helt enkelt :)

  Och ja, mycket bra träning inför NY! Körde intervall igår och höll nästan (nåja) samma fart som både malin och Hanna Ljungberg som också är här. Fast var nog 1000x tröttare än de båda efteråt, men ändå :) Och NY är tydligen långt och inte optimalt för intervall träning, men bättre att träna intervall än ingenting antar jag.

 3. Oh sola sig i glansen av stjärnor dom har tur dom tjejerna som får springa med dig……….medan vi andra vandrar i motvind och ösregn

 4. Med en sådan uppladdning så kommer det att gå kanon i NY. Är inte ett dugg avundsjuk… :-)
  Lycka till !!!

 5. Men, tar Malin dig på rumpan? Fräckt!
  Lite roligt, för Perra sprang med Malin E för 2 v sedan… Vilket sammanträffande, liten värld.
  Kram kram från en tjockis

 6. Som sagt, sprang med henne och fick lite coaching för ett par veckor sen… Skillnaden var att jag sprang och hon var tvungen att cykla för att kunna hålla mitt tempo…