hurtigruten sunne uddevalla

Oj, vad många pensionärer som åkte med Hurtigruten! Jag sänkte medelåldern med jättemycket. Tempot inne i båten var inte så högt kan man säga, och därför känner jag mig faktiskt mer utvilad än jag gjort på länge.

Men nu är jag sugen på att det ska hända något, och därför sitter jag nu – lite ironiskt – på Uddevallas centralstation. Här händer absolut ingenting.

Och jag väntar på ett tåg som ska till Dingle. Det finns tydligen ett ställe som heter så. Och där, där ska jag byta till – wait for it – en lokalbuss som går till ett ännu mindre ställe.

Rapportera mig försvunnen om jag inte bloggat igen inom någon vecka. Mina spindelmannentidningar ligger på vinden i en blå bananlåda som det står ’Kjells skor’ på. Dem kan ni få dela på, kära läsare.

Men tills dess kan ni få se några bilder från den senaste delen av min semester.

Posted måndag, juli 19th, 2010 under resa.

5 comments

 1. Pax med stjärnstop på tidningarna.
  Ser romantiskt ut, gillart!

 2. Men hallå, min andel av spindelmannentidningarna måste vara väsentligt större än de andra läsarnas, eftersom det står mitt namn på kartongen! Både orden ”skor” och ”spindelmannentidningar” har dessutom samma begynnelse- och slutbokstav, vilket skulle kunna tolkas som att ”skor” är en kortvariant eller möjligen ett kodord för just ”spindelmannentidningar”!

 3. Jag var kär i spindelmannen en sommar i sommarstugan då jag läste dina tidningar… Hoppas Dingle var underbart!
  Antar att vi också kommer sänka medelåldern en del då på Hurtis…

 4. Fixat! Karl ”sunnehoppet” Nilvér är härmed anmäld försvunnen. Bygdens närpolis tar sig an fallet efter semestern. Endast fallet med den försvunna nävgröten har en högre prioritet.

  Pax för kartongen! Fatta ha en banankartong där det står Kjells skor på! Om inte det är modern konst så vet jag inte.

 5. Haha, typiskt att jag skulle bli anmäld försvunnen :) Jag får nog se till att blogga snart igen så att letandet blåses av.