Emotional landscape

Posted söndag, mars 8th, 2009 under livsåskådning, mobilpost.

10 comments

 1. Kjell says:

  Vilken besvikelse! Jag trodde det skulle hända nå’t mer när jag klickade på den klickbara nattbilden på Uppsala domkyrka. Det enda som händer är att bilden dyker upp något förstorad. En länk, en ny bild inifrån kyrkan eller en Youtube-film vad var jag förväntade mig när den lilla handen dök upp på bilden. Då får en chans till! Jag vet att du kan bättre. Du har ju ändå en examen inom IT-området och kurser på högskolenivå i teologi. Eller var det ett test att skicka bilden från I-phonen?

 2. haha, det där med högskolepoäng är tyvärr inte relaterat till mina poetiska ambitioner. Det var inget test, det var på fullaste allvar. Och en liten referens till Björks ’joga’ som jag lyssnade på när jag cyklade förbi domkyrkan.

  Efterlängtad musikvideo: http://www.imeem.com/tinder17/video/s7F_Ip10/bjork-bjork-joga-music-video/

  Liten del av texten:
  ”All these accidents
  That happen
  Follow the dot
  Coincidence
  Makes sense
  Only with you
  You don’t have to speak
  I feel
  Emotional landscapes”

 3. Snygg video

 4. EEhhh… dra ner lite på kaffet så tror jag det blir bra ;)

 5. det blir faktiskt lite väl mycket kaffe ibland :)

 6. Nääädå, den är nog bra den där björklåten. Har lite segt internet just nu så videon hackar som en hiphoplåt. Cool bild föresten. Bloggar du från iphonen nu eller?

 7. Björklåten är riktigt bra, synd att jag har upptäckt björk 10 år för sent, man är ju inte riktigt med i matchen lixåm.

  Jorå, nu är det fullt iphonebloggande på gång, det är rätt schysst, bara knäppa en bild och några knapptryckningar senare ha en bloggpost.

 8. coolt…
  Nästa finess jag tänkte ha på min mobil är mms… är jag åxå 10 år sent ute? Kanske inte 10 år, men ett gäng år iallafall… jaja…

 9. Det är lugnt, jag har inte heller mms på min iphone :) MMS kom igång runt 2002, så du har några år på dig :)