The West Wing

vitahuset

Idag såg jag sista avsnittet av sista säsongen av tv-serien The West Wing. Just sista avsnittet var kanske inte så bra, men vilken tv-serie, den absolut bästa tv-serien som jag sett faktiskt. Någonsin. Och jag har sett ganska många tv-serier. Otroligt bra.

Åh, jag blir alldeles sentimental nu när den är slut, jag kommer sakna alla i serien, när man sett så många avsnitt, 7*20 måste det ju vara á 40 minuter – jag låter bli att summera ihop det, kan bli läskigt – lär man verkligen känna karaktärerna och utvecklar något slags förhållande till dem, de blir liksom… ens vänner. Snyft. Jag vet inte om det är mitt sociala liv jag snyftar över eller faktumet att serien är slut, kanske inte spelar någon roll, det är skönt att snyfta ibland.

Posted lördag, mars 7th, 2009 under idag, tv-serier.

2 comments

  1. Jag förstår precis hur det är. Man är ju lixom en i gänget med de där karaktärerna. Man träffas dagligen, man gråter och skrattar tillsammans. Å så poff… så vill dom inte komma längre. Känns tungt. Men det som är viktigt då, det är att träffa nya vänner. Jag har precis plöjt igenom the Office 1season för 2:a gången.

  2. haha, the office är ju fantastiskt bra, det ska jag se till och se ordentligt någon gång… ett annat tips är arrested development fresten, riktigt bra serie.